Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Replicel ® De laatste proefpersoon behandeld

De studie

In totaal ontvingen negentien personen injecties met follikel cellen volgens de “Replicel ®” technologie en daarmee is deze fase van het onderzoek afgesloten.

De resultaten tot nu toe

Tot nu toe zijn geen ernstige bijwerkingen geconstateerd. De resultaten zullen in het eerste kwartaal van 2012 worden geëvalueerd.

En dan?

In die volgende fase , de post injectie fase, komen de proefpersonen terug naar het studiecentrum voor een interim analyse van de resultaten tot dan. Die analyse zal omvatten:

  • Hoe ziet het behandelde gebied er uit.
  • Hoe is het met de gezondheid van de proefpersoon.
  • Zijn er bijwerkingen ondervonden.
  • Wat zijn de resultaten tot dan toe.

Hoe verder?

De resultaten zullen dan vergeleken worden met placebo resultaten waarmee het dan alweer augustus 2013 is geworden.

Spencer Kobren in gesprek met de CEO van Replicel, David Hall

In dit Engels interview ( +/- 50 min.) spreekt Spencer Kobren met David Hall over de tot nu toe behaalde resultaten en wat de toekomst gaat brengen. Denk nu niet dat de oplossing om de hoek licht. David Hall denk nog tot 2015 nodig te hebben om de Replicel methode in de praktijk toe te passen. Ook de toekomstige kosten komen ter sprake.

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=6100

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.