Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Haarwerken, 2 veel gehoorde mythen over haarwerken

Haarwerken, 2 mythen over haarwerken

Mythe. Haarstukjes zie je altijd!

Feit. Dat klopt niet. Tegenwoordig zijn haarstukjes zo gemaakt dat ze niet zichtbaar zijn. Belangrijk hierbij is het onderhoud door een professional. Zeker bij mannen is dit nodig, omdat de man niet gewend is om zijn haar te behandelen zoals vrouwen dat doen.

Mythe. Alleen haarwerken van echt haar zijn goed.

Feit. Dat hoeft niet waar te zijn. Haarwerken van echt haar voelen natuurlijker aan, maar hebben als nadeel dat zij niet zo vorm-behoudend zijn als haarwerken van synthetisch haar. Ook hebben haarwerken van echt haar als nadeel dat ze verkleuren. Ons eigen haar heeft geen egale kleur. Het “leven” in ons haar komt van de meerdere kleuren die door elkaar heen lopen. Als een verkleurd haarwerk weer moet worden ingekleurd is de kleur helemaal egaal waardoor het “leven” eruit is.


Vragen?    hans@haarproblemen.nl

Gegroet, Hans J. Diks, onafhankelijk expert haarproblemen

“En bovendien ben ik van mening dat je alleen recht hebt op succes als je waarde toevoegt” (Hans J. Diks)

#HansJDiks

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.