Op de radio, wat zegt de pers?

Hans Diks opende in de jaren ’80 de eerste haartransplantatiekliniek van Nederland. Hij is inmiddels al een tijd met pensioen, maar volgt de haarwereld nog altijd op de voet. In zijn nieuwe boek ‘Hairbusters’ beschrijft hij de gekste fabels & feiten over haar. In gesprek met Jurgen van den Berg vertelt hij bij Villa VdB alle in- en outs over haar(verlies).

Onafhankelijke digitaal consult is zo geregeld

 

Hans J. Diks thuis

Hairbusters in het Algemeen Dagblad

Ooit hielp hij BN’ers aan meer haar, nu raadt hij kalende mannen aan juist tevreden te zijn. Hij was een van de eersten in ons land bij wie kale mannen terecht konden voor een haartransplantatie. Zelf onderging Hans J. Diks tot twee keer toe zo’n behandeling. Des te opvallender is zijn boodschap: ,,Kaal worden accepteren, is vaak de beste oplossing.”

Lees hier meer: https://tinyurl.com/5frnsb24

Hans J. Diks als expert in documentaire "Kaalheid"

In “Kaalheid” verkennen Wouter en Rowan de wereld van haarverlies en haartransplantatie, met behulp van expert Hans J. Diks. Diks heeft jarenlange ervaring in de sector, heeft meerdere klinieken opgezet en heeft velen patiënten geholpen bij het herstellen van hun haarlijn en hun zelfbeeld.

PERSBERICHT ‘Hairbusters’ legt mythes over haaruitval bloot Met zijn nieuwe boek ‘HAIRbusters’ wil haaruitval consultant Hans J. Dirks mensen helpen mythes van feiten te onderscheiden in de haarwereld. Maasdam, 8 september – Niet iedereen in Nederland heeft een volle haardos meer. Bijna 50% van vrouwen en 80% van mannen krijgt in hun leven te kampen […]

Hans J Diks in krant

'Hairbusters' legt mythes over haaruitval bloot

Met zijn nieuwe boek ‘HAIRbusters’ wil haaruitval consultant Hans J. Dirks mensen helpen mythes van feiten te onderscheiden in de haarwereld.
Maasdam, 8 september – Niet iedereen in Nederland heeft een volle haardos meer. Bijna 50% van vrouwen en 80% van mannen krijgt in hun leven te kampen met haarproblemen. Dat wordt door veel van deze mensen als een groot probleem ervaren. Adverteerders spelen hier slim op in en maken hemelse beloftes die ze niet waar kunnen maken. Met zijn nieuwe boek HAIRbusters wil Hans J. Diks mensen helpen om niet in een valkuil te stappen. Het boek is onlangs uitgekomen.
Lees hier meer: https://tinyurl.com/3e7spwa8

 

Hans J. Diks ook in de Volkskrant

Het begon in het voetbal. Ruud Geels, de topscorer die al in zijn tijd bij Ajax en Feyenoord een overkammer droeg, werd in 1986 de posterboy van de haarstukjes van Hair Fusion: ‘Zeg net als Ruud Geels: Hairfusion, ’n kopzorg minder.’ Er was een 24-uurs-lijn met een infoband die je kon bellen, waarop Geels zelf de haarstukken aanprees en de haartransplantatie afdeed als ‘moderne kwakzalverij’.
Lees hier meer: https://tinyurl.com/2s4b6p9m

0
YOUR CART
  • No products in the cart.