Vraag aan Hans J.Diks. Kan je de HairMax laserkam iedere dag gebruiken

kam

Als je gehoord hebt van de nieuwe HairMax Laserkam vraag je,  je wellicht af  of het wel veilig is om die dagelijks te gebruiken.

Hoe meer hoe beter?

Alhoewel het geen kwaad kan om de HairMax Laserkam dagelijks te gebruiken heeft onderzoek aangetoond dat meer dan drie maal gebruik in de week geen extra resultaat oplevert.

De FDA

De HairMax laserkam is goedgekekeurd door de FDA (Amerikaanse gezongheidaauthoriteit) voor gebruik bij mannen en vrouwen  met haaruitval. Aan zo-n goedkeuring gaat een grondig onderzoek vooraf in verband met de veiligheid en de effectiviteit van de laserkam.

Waarschuwing

De laserkam mag nooit op iemands ogen worden geschenen, zowel direct als indirect via een spiegel. Dit kan namelijk het zicht beschadigen.

Gratis nieuwsbrief

Voor meer informatie over meer dan 40 haarproblemen kan je een gratis abonnement nemen op mijn onafhankelijke nieuwsbrief op www.haarconsument.nl

Gegroet, Hans J.Diks

Vragen: hans@haarproblemen.nl

 


 

This weblog is sponsored byHairMax-the-science-of-hair-growthHairMax is the inventor and manufacturer of the first medically recognized Low Level Laser against Hairloss. For more information go to : www.HairMax.com.

 


 

 

 

 

MELDT JE AAN EN ONTVANG HET GRATIS E-BOEK “HOOFDZAKELIJK HAAR”

Gratis bij jouw aanmelding het boek HOOFDZAKELIJK HAAR ter waarde van € 19,95″

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en tips uit de haarwereld ?

Share This