logo_haarproblemen

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Artikelen van Hans J. Diks mogen gratis worden overgenomen mits o.v.v. BRON:   www.haarproblemen.nl

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Wanneer kunnen we de reeds lang beloofde haaruitval kuur verwachten?

Een van de grootste cosmetica merken in de wereld, Shiseido uit Japan, is van plan om hun haaruitval kuur in Japan en de andere aziatische landen te lanceren in 2018.

Replicel en Shiseido

Wat ging vooraf

  • In 2013 ging Shiseido een overeenkomst aan met Replicel Life Sciences Inc., een Canadese firma die zich al langer bezig hield met het onderzoek naar hernieuwde haargroei bij haaruitval.

  • In 2014 Heeft Shiseido een laboratorium opgezet om cellen te cultiveren en te behandelen.

  • In 2015 kreeg Shiseido toestemming van het Japanse ministerie van volksgezondheid om cellen te behandelen en te vermenigvuldigen.

En nu?

Ja, wachten tot 2018. We hebben al zoveel keer gehoord dat de oplossing nabij was maar met de kennis van Replicel, gecombineerd met de financiële kracht van Shiseido, mogen we weer hopen.

De kosten

“The fee to receive the treatment will be at least 100,000 yen ($887),” Iwai said. Blijft de vraag hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Originele publicatie

http://replicel.com/recent_coverage/shiseido-trial-baldness-cure-planned-commercial-launch-2018/

Meer info over Replicel / Shiseido:https://www.haarproblemen.nl/category/research/replicel/


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans Diks

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”(Diksy)MELDT JE AAN EN ONTVANG HET GRATIS E-BOEK “HOOFDZAKELIJK HAAR”

Gratis bij jouw aanmelding het boek HOOFDZAKELIJK HAAR ter waarde van € 19,95″

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en tips uit de haarwereld ?

Share This