Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

WAT HEBBEN GORDON RAMSAY, GERARD JOLING EN FRANS BAUER GEMEEN?

Ze hebben of krijgen weer meer haar. Het lijkt er op dat haartransplantatie, of het nu stamcel- of een andere vorm van haartransplantatie is, definitief is geaccepteerd. Haartransplantatie kan tegenwoordig een zeer natuurlijk resultaat geven zodat het niet meer te zien is.

Vroeger

Werd het vroeger met plukjes haar gedaan waardoor er een borsteleffect ontstond, tegenwoordig gaat het met follikel units in dezelfde vorm als de haren van nature zijn geplant.

De kosten

In de kranten en tijdschriften werd voor Gordon Ramsay een prijs van $ 30.000, = genoemd maar die is dan ook bij de duurste kliniek van Amerika geweest, de Alvani kliniek. Dat is niet nodig want overal in de wereld, ook in Nederland, zijn vakbekwame haartransplantatie artsen die volgens de nieuwste inzichten werken. Een prijs tussen de € 3000, = en 6000, = per behandeling, afhankelijk van de grootte, kan een redelijke vergoeding worden genoemd.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.