Wetenschap is medicijn tegen kaalheid op het spoor

Voor sponsors: Artikelen van Hans J. Diks mogen gratis worden overgenomen mits o.v.v. bron: www.haarproblemen.nl 

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen. Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Heeft u het ook gelezen?

Het komt er in het kort op neer dat wetenschappers hebben 2 medicijnen gecombineerd. Van het ene medicijn wisten ze al dat het haargroei bevorderde maar de bijwerkingen (o.a. op de nieren) waren dusdanig dat het gebruik bij alleen haaruitval  niet verantwoord was. Pas na toevoeging van een ander medicijn bleken die problemen te zijn opgelost. In onderstaand artikel kan je lezen hoe een en ander is gegaan. Denk er wel aan dat deze studio nog enige tijd zal vergen omdat ook de veiligheid moet worden gewaarborgd. Wat wel help is dat de twee medicijnen al goedgekeurd zijn. Nu de combinatie nog. 

Wetenschap is medicijn tegen kaalheid op het spoor

Ook nog een bijdrage van Dr.Donovan (Engels)

https://donovanmedical.com/hair-blog/way-316606


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

“En voorts ben ik van mening dat je pas recht hebt op succes als je waarde toevoegt”( Diksy)

 

Ervaringsexpert

  • Gratis e-boek over meer dan 40 haarproblemen op:

www.haarproblemen.nl/nieuwsbrief

  • Gratis digitaal spreekuur met Hans J. Diks:

https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur/

  • Eerlijk en onafhankelijk privé consult op:

https://www.haarproblemen.nl/haartransplantatie-eerlijke-en-onafhankelijk-consulten-hans-j-diks/ 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.