Zes simpele tips om dun haar dikker te maken

Voor sponsors: Artikelen van Hans J. Diks mogen gratis worden overgenomen mits o.v.v.

BRON:   www.haarproblemen.nl

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.Heb je iemand in de buurt, in de familie of in de kennissenkring met haarproblemen? Ik zou het op prijs stellen als je mijn informatie dan wilt doorsturen. Je kan daar een ander mee helpen.


Bent u op zoek naar manieren om uw dunne haar wat dikker en gezonder te laten lijken?

Hier wat simpele manieren.

  1. Soms kan een ander model het haar ineens dikker laten lijken. De kapper kan op dat gebied advies geven. Een gelaagd model kan zeker bijdragen aan een dikkere look.
  2. De kleur. Donkere kleuren maken het haar dikker en met een paar highlights wordt het ook al beter.
  3. Föhn uw haar ondersteboven. Gewoon van achteren naar voren borstelen met een gebogen hoofd. Als het dan droog is en terug valt staat het op de hoofdhuid wat boller.
  4. Een grove permanent doet ook wonderen voor dun en slap haar. Ook hierbij is de kapper weer uw raadgever.

  1. Er zijn tegenwoordig producten die het haar wat laten opzwellen. Meestal moet je ze na het wassen in het haar laten zitten. Dus niet uitspoelen.
  2. En dan zijn er de cosmetische haarverdikkers in de vorm van poeder, vezels of spray. De haarverdikkers in de vorm van poeder of vezels werken het beste. De spays hebben een kleur om het contrast tussen de hoofdhuid en het haar minder te maken maar omdat het in een spuitbus zit kan de kleur van uw badkamer enigszins veranderen. Ook kan de spay afgeven.

De bonustip.

Omdat de cosmetische haarverdikkingspoeder in meerdere kleuren wordt geleverd zijn er ook vrouwen die het gebruiken om hun uitgroei bij geverfd haar te maskeren.


Over Haarproblemen.nl

Haarproblemen.nl is de website van de non-profit stichting Medi-Budget. Deze stichting streeft er naar om eerlijke en onafhankelijke informatie te geven over haarproblemen met als prioriteit haaruitval en haartransplantatie. De redactie is in handen van Hans J. Diks en hij wordt bijgestaan door een adviesraad met experts op ieder gebied van haarproblemen, medisch en niet-medisch. www.haarproblemen.nl/adviesraad

Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ)

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt”( Diksy)

Hans J. Diks

 

  • Gratis e-boek over meer dan 40 haarproblemen op:  

www.haarproblemen.nl/nieuwsbrief

  • Gratis digitaal spreekuur met Hans J. Diks: 

https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur/

  • Eerlijk en onafhankelijk privé consult op:

https://www.haarproblemen.nl/haartransplantatie-eerlijke-en-onafhankelijk-consulten-hans-j-diks/ 

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.