Gratis digitaal consult

haartransplantatie

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt” (Levensmotto Hans J. Diks)

Foto van Hans J. Diks

Ik ben Hans J. Diks

Initiatiefnemer van deze website en schrijver / journalist over haarproblemen. Wil je meer weten over haarproblemen, haaruitval en haargroei? Neem dan contact met me op.

Mijn CV: Curriculum Vitae

Contactformulier

  Aanmelden voor Haarweetjes

  Gratis iedere maand nieuwe haarweetjes, nieuws en informatie in je mailbox.

  Gratis Digitaal Consult

  Bij mij kan je altijd terecht met je vragen. Stuur een mailtje naar hans@haarproblemen.nl

  Privéconsult

  Een Privéconsult in een van de 5 consultcentra door hel Nederland. Dat consult is bedoeld voor iedereen die een haartransplantatie overweegt of een second opinion wilt.

  Adviesraad

  Met mijn meer dan 20 jaren ervaring als directeur van de eerste privé kliniek in Nederland en mijn levenslange ervaring in de zowel medische als niet-medische wereld van haarproblemen weet is echt wel veel op dit gebied maar ik ben toch blij met mijn adviesraad van gerenommeerde artsen en andere expert op het gebied van haarproblemen. Handig als ik iets niet weet of ander advies nodig heb.

  Auteur

  Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.