Ben je een haartransplantatie van plan?

 

Boek Hairbusters

Ben je een haartransplantatie van plan?

De toenemende gevallen van frontale fibroserende alopecia (FFA) suggereert dat de oorzaak vaak ligt in de dagelijkse gewoonte bij vrouwen

Zoals je wellicht al weet kost een haartransplantatie enige nogal wat geld. Wat mij dan altijd verbaast is het gemak waarmee soms wordt omgegaan met de beslissing om tot een haartransplantatie over te gaan.

Het minste dat je kan doen is om je huiswerk te doen. Op deze website vind je honderden onafhankelijke artikelen om je voor te lichten zodat je niet in de handen valt van de “cowboys” in dit vak.

Een haartransplantatie in het buitenland (goedkoper) kan ook maar denk er dan aan dat de arts die de behandeling uitvoert ook jouw hoofd heeft gezien alvorens je afreist naar die kliniek. Toen ik begon met mijn kliniek in 1980 kwam de behandelend arts Dr. Peter Riley, altijd kijken bij een consult of ik de juiste inschatting had gemaakt. Ik vind dat bij een haartransplantatie in het buitenland de arts die jouw behandeling gaat uitvoeren de moeite moet nemen om, al is het maar maandelijks, naar Nederland moet komen om te zien wat zijn agent hier heeft aanbevolen juist is.

Momenteel wordt er ook in Europa geadverteerd voor klinieken in India. Een bericht wat ik onlangs las leerde mij dat in India het zelfs verplicht is dat de behandelend arts de hele behandeling zelf moet uitvoeren. Het mag dus (deels) niet door assistenten worden gedaan. Ook iets voor Europa?

Als je een haartransplantatie van plan ben ga dat minstens naar 3 klinieken om je te oriënteren. Ik heb daarvoor een vragenlijst gemaakt die je kan gebruiken om de juiste kliniek te kiezen. Een mailtje naar hans@haarproblemen.nl en je kan die vragenlijst in je mailbox verwachten.

Je kan ook naar www.haarproblemen.nl/boeken gaan. Daar kan je wat (e) boeken van mij vinden die je kan behoeden voor de valkuilen die helaas nog steeds bij haartransplantaties voorkomen.

Vragen: Hans@haarproblemen.nl


Video‘s van Donovan:

tinyurl.com/c4bb7cs2

tinyurl.com/4sac2yey

Aanmelden voor Haarweetjes

Gratis iedere maand nieuwe haarweetjes, nieuws en informatie in je mailbox.

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.