Wat te doen met dun haar

 

Je kan dun haar krijgen doordat er haaruitval optreedt en je kan dun haar hebben omdat de diameter van het haar van nature al dunner is. Sommige mensen worden geboren met dun haar. Andere mensen krijgen dun(ner) haar op latere leeftijd. Het aantal haren blijft dan min of meer gelijk maar de diameter wordt dunner. Een en ander heeft meestal met hormonen te maken.

Wat is er aan te doen?

Ik was jaren geleden in de Verenigde Staten en liep tegen een product aan waarbij mijn mond open viel. Ik vroeg aan de fabrikant hoe hij op het idee was gekomen om zo’n product te maken. Zoals veel goede ideeën was ook dit idee simpel. Hij vertelde mij dat hij jaren geleden in aanraking kwam met een make-up artiest die in Hollywood bij de film werkte.

Filmsterren doen het ook

Ook filmsterren krijgen last van dunner haar en haaruitval. Wanneer er een filmster bij hem kwam voor advies vertelde hij hen om ruim voordat de opnames begonnen hun haar te laten groeien. Zodra de opnames begonnen knipte hij het haar en bewaarde het afgeknipte haar. Dat deelde hij thuis op in hele kleine deeltjes van ongeveer 1 millimeter. De volgende dag, wanneer de camera’s gingen draaien, strooide hij dat geknipte haar in het natuurlijke haar van de filmster en de volle bos kwam op slag terug. De fabrikant van het product, zoals het nu op de markt is, was wat commerciëler dan die make-up artiest want hij ging hetzelfde doen, alleen nu met schapenhaar dat hij in alle haarkleuren verfde. Je mag best weten dat het product Toppik is en dat ik het in Nederland in de negentiger jaren als eerste in Nederland introduceerde. Het is nu in Nederland, en zeker op het internet, overal verkrijgbaar.Ook zijn er veel copiën van Toppik gemaakt. Je kunt ze vinder op Google onder “haarvezel producten” of “cosmetische haarverdikking”. 

Meer producten voor dun haar

Er zijn nu meer producten op de markt die werkzaam zijn bij dun haar. Zo brengen bijna alle fabrikanten van haarverzorging producten speciale producten op de markt voor dun haar. 

Meer info:https://www.haarproblemen.nl/?s=dun+haar


Voor een gratis digitaal consult met Hans J. Diks ga je naar

: https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur-hans-j-diks/

Voor een persoonlijk  en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks ga je naar: 

https://www.haarproblemen.nl/8513-2/

In 10 seconden naar de informatie die jij zoekt op:

https://www.haarproblemen.nl/haarproblemen-informatie-zoeken-2/