Meld je aan voor de Haarweetjes-nieuwsbrief

Dikker Haar? 6 tips om te dun haar weer dikker te maken.

Hans J. Diks, schrijver en journalist (lid NVJ) over haarproblemen

Voor de laatste HAARWEETJES, de nieuwtjes en ontwikkelingen?  HAARWEETJES


1. Soms kan een ander model het haar ineens dikker laten lijken. De kapper kan op dat gebied advies geven. Een gelaagd model kan zeker bijdragen aan een dikkere look.

2. De kleur. Als het contrast tussen huid en haar minder is  lijkt het ook dikker. Dus een lichte kleur bij een lichte huid en een donkere kleur bij een donkere huid. De beste combinatie is een haarkleur die de huidskleur het meeste benaderd, 

3. Föhn uw haar ondersteboven. Gewoon van achteren naar voren borstelen met een gebogen hoofd. Als het dan droog is en terug valt staat het op de hoofdhuid wat boller.

4. Een grove permanent doet ook wonderen voor dun en slap haar. Ook hierbij is de kapper weer uw raadgever.

5. Er zijn tegenwoordig producten die het haar wat laten opzwellen zoals shampoos en conditioners. Meestal moet je ze na het wassen in het haar laten zitten. Dus niet uitspoelen.

6. En dan zijn er de cosmetische haarverdikkers in de vorm van poeder, vezels of spray. De haarverdikkers in de vorm van poeder of vezels werken het beste. Ze zijn er in verschillende haarkleuren. De sprays hebben ook een kleur om het contrast tussen de hoofdhuid en het haar minder te maken, maar omdat het in een spuitbus zit kan de kleur van uw badkamer enigszins veranderen. Ook kan de spray afgeven.

De bonustip.

Omdat de cosmetische haarverdikkingspoeder in meerdere kleuren wordt geleverd zijn er ook vrouwen die het gebruiken om hun uitgroei van het haarverven te maskeren.

Meer weten hoe je je haar kan behouden?  Haarbehoud middelen“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt ” (Diksy)

HANDIGE LINKS NAAR HANS J. DIKS


Deze non-profit website wordt mede mogelijke gemaakt door onze sponsors

  Lasertherapie (LLLT)

www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nl

                  ===============================

 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.