Haarproblemen  

Haarverzorging, haaruitval en haarwerken 

Haarverzorging en haaruitval: het zijn thema’s die bij veel mensen spelen, met name na een bepaalde leeftijd. Naarmate we ouder worden, wordt ons haar dunner en kan gaan uitvallen. Het geldt als schrikbeeld voor zowel mannen als vrouwen, hoewel het bij vrouwen niet altijd direct zichtbaar is. Redenen voor haaruitval zijn zeer divers, maar zijn over het algemeen genetisch bepaald. Ook het voedingspatroon, gebruik van alternatieve middelen en ziekten kunnen invloed hebben op de snelheid waarmee we ons haar verliezen. 

Op Haarproblemen vind je de laatste informatieve, nuttige studies en advies omtrent haaruitval en haarverzorging. 

Haarverzorging 

Goede haarverzorging is belangrijk. Het zorgt ervoor dat ons haar vitaal, glanzend en gezond blijft. Wat precies wordt verstaan onder goede haarverzorging, dat is voor de gemiddelde persoon echter lastig in te schatten. Is de haarshampoo die we gebruiken bijvoorbeeld wel zo gezond als ons wordt voorgehouden? En hoe zit het met de invloed van kalkvrij water op het haar? Vragen die we bij Haarproblemen beantwoorden aan de hand van nationale en internationale studies. Ontdek meer over de optimale haarverzorging voor mannen en vrouwen. 

Haaruitval 

Mensen verliezen gemiddeld tussen de 50 en 120 haren per dag, zowel mannen als vrouwen. Dat is volledig natuurlijk, en dus niks om je zorgen over te maken. Het haar groeit in vrijwel alle gevallen ‘gewoon’ weer terug. Krijg je evenwel plotseling te maken met een dunnere haardos, inhammen, kale plekken of haar dat in grote getale uitvalt wanneer je jouw haar hebt gewassen? Dan is er mogelijk sprake van een versnelde vorm van haaruitval. Waar kan dit aan liggen en is het mogelijk om die ontwikkeling te stoppen? 

Haargroeimiddelen 

Wat is het effect van haargroeimiddelen zodra haaruitval een gegeven is? Wanneer mensen te maken krijgen met haaruitval, dan grijpen zij vaak alles aan om enerzijds de haaruitval te beperken, terwijl men anderzijds het haar wil laten terug groeien. Bestaat er zoiets als een wondermiddel om ‘verloren haar’ weer terug te laten groeien, zodat kale plekken en dunner wordend haar beperkt of zelfs verholpen worden? Maak kennis met alle feiten en fabels omtrent haargroeimiddelen. 

Meer weten over je haar?  

We hechten grote waarde aan ons haar en dat is logisch. Je wilt het liefst zo lang mogelijk genieten van een volle en vitale haardos. Wat kan je zelf doen om je haar te verzorgen en hoe beperkt dit de haaruitval nu en op latere leeftijd? Mijn naam is Hans J. Diks en ik doe uitgebreid onderzoek naar alle vragen die voorbijkomen met betrekking tot haargroei, haarverzorging en haaruitval. Lees alle feiten en fabels met uitgebreide onderbouwing uit wereldwijd onderzoek bij Haarproblemen.  

0
YOUR CART
  • No products in the cart.