Haarproblemen. Het sjoemelparadijs

Haarproblemen. Het sjoemelparadijs

Ik ben momenteel bezig met een nieuw boekje over het gesjoemel bij haarbehandelingen en haargroeimiddelen.

De titel heb ik al.

HET SJOEMELPARADIJS

In de haarproblemen wereld

Daarin kun je alle mythen, fabels en trucjes lezen die in deze wereld worden gebruikt. Ik denk niet dat er één andere branche is waarbij dit zo veel voorkomt.

De onderwerpen die ik ga behandelen gaan over gesjoemel bij: 

  • Haaruitval
  • Haartransplantatie
  • Haarwerken
  • Haargroeimiddelen

Genoeg stof dus. Aan het einde van mijn boekje komt er een meldpunt voor dat soort behandelingen en producten.

 Meldpunt voor de consument

Heb jij te maken gehad met gesjoemel over een van de behandelingen of producten uit dit boekje dan hoor ik dat graag. Op alle klachten zal ik serieus ingaan en waar mogelijk actie ondernemen. Een mailtje naar hans@haarproblemen.nl is voldoende.

De Sjoemel Trofee

Voor het product of de behandeling met de meeste sjoemel aanmeldingen op mijn meldpunt wordt er jaarlijks een SJOEMEL TROFEE uitgereikt. Waarschijnlijk een mooie borstel met haaruitval of een kam zonder tanden met een inscriptie ter herinnering aan dit heugelijke feit.

Aanmelden

De planning van de uitgever voor mijn boekje is oktober 2020. Tot eind september 2020 kun je nog wat gesjoemel aanmelden. Het lijkt mij leuk om alvast wat gesjoemel van jullie te ontvangen, zodat ik dat nog in mijn boekje kan verwerken.

Gegroet, Hans J. Diks, Onafhankelijk expert haarproblemen

www.haarproblemen.nl

Hans@haarproblemen.nl

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.