De internationale adviesraad van Hans J. Diks bij deze website

Hans J. Diks, schrijver en journalist (lid NVJ) over haarproblemen

Stichting Medi-Budget

Als eerste is er een stichting Medi-Budget die al meer dan 10 jaar bestaat. Die stichting is toendertijd opgericht vanwege het gesjoemel in de haarproblemen branche met speciaal de uitingen in reclame en internet, zoals “binnen 3 maanden” weer een volle bos haar” of “dit haargroeimiddel is 100% gegarandeerd”. Je kent ze wel, je komt ze dagelijks tegen.

Wat is er aan te doen?

Als eerste kwam er een website: www.haarproblemen.nl. De webmaster van die site ben ik, Hans J. Diks met een jarenlange ervaring in de haarproblemen wereld. Ik ben zelf ook ervaring expert met mijn 2 haartransplantaties. Hierbij mijn profiel:  CV-Hans J. Diks

Klein begonnen, snel gegroeid

Op die website staan momenteel meer dan 1000 artikelen over alle soorten haarproblemen, van haaruitval nar haartransplantaties. Van Haarwerken naar haarverzorging met als sluitstuk de research die gaande is in haarproblemen, zoals het klonen van haarfollikels, etc. 

Wat heeft www.haarproblemen.nl jouw nu te bieden

Een voorafje

Plannen voor een haartransplantatie? Misschien in het buitenland omdat dit goedkoper is? Doe dan je huiswerk zodat je niet in de valkuilen valt. Hierbij alvast een waarschuwing: Haartransplantatie in het buitenland? Overal zijn goede en minder bekwame artsen. Zorg wel voor een gesprek vooraf met de behandelend arts voordat je beslist, en/of de nazorg in je eigen land is.

Adviesraad

Naast mijn eigen ervaring kan ik bogen op de hulp van een internationale adviesraad die mij helpt met mijn artikelen als ik een en ander ook (nog) niet weet. 

www.haarproblemen.nl/adviesraad

Conclusie

Medisch erkende haarbehandelingen zijn meestal niet goedkoop en ook medisch erkende haarbehoudmiddelen hebben meestal een hogere prijs als al die zogenaamde niet medisch erkende haargroeimiddelen. Dat komt doordat er voorafgaand aan de presentatie veel onderzoek is verricht. Ben je van plan om iets aan je haarprobleem te doen lees dan eerst het boek HAIRBUSTERS. Daarin staan al de valkuilen die je tegenkomt op jouw weg naar een oplossing. Regelmatig zullen er meer boeken uitkomen met nieuwe informatie over haarproblemen. In print en als e-book. 

DELEN? JA, GRAAG

 “EN BOVENDIEN BEN IK VAN MENING DAT DE MEESTE HAARGROEIMIDDELEN  WEGGEGOOID GELD ZIJN” (Hans J. Diks)

 

Home

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.