Dun haar? Wat te doen?

Door stichting medi-Budget, een non-profit stichting

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar

Heeft U iemand in de buurt, in de familie of in uw kennissenkring met haarproblemen?

Ik zou het op prijs stellen als u deze informatie dan wilt doorsturen. U kunt daar een ander mee helpen.


 

WAT TE DOEN MET DUN HAAR

Je kunt dun haar krijgen doordat er haaruitval optreedt en je kan dun haar hebben omdat de diameter van het haar dunner is of wordt. Sommige mensen worden geboren met dun haar. Andere mensen krijgen dun(ner) haar op latere leeftijd. Het aantal haren blijft dan min of meer gelijk maar de diameter wordt dunner. Een en ander heeft meestal met hormonen te maken.

Wat is er aan te doen?

Ik was jaren geleden in de Verenigde Staten en liep tegen een product aan waarbij mijn mond open viel. Ik vroeg aan de fabrikant hoe hij op het idee was gekomen om een dergelijk product te maken. Zoals veel goede ideeën was ook dit idee simpel. Hij vertelde mij dat hij jaren geleden in aanraking kwam met een make-up artiest die in Hollywood bij de film werkte.

 Voor een gratis digitaal consult met Hans J. Diks: ga je naar:
https://www.haarproblemen.nl/gratis-digitaal-spreekuur-hans-j-diks/I

Ook filmsterren krijgen last van dunner haar en haaruitval

Het gebruik van haarvezels om het haar dikker te maken is uitgevonden door een Hollywood kapper. Wanneer er een filmster bij hem kwam voor advies vertelde hij hen om ruim voordat de opnames begonnen hun haar te laten groeien. Zodra de opnames begonnen knipte hij het haar en bewaarde het afgeknipte haar. Dat deelde hij thuis op in hele kleine deeltjes van ongeveer 1 millimeter. De volgende dag, wanneer de camera’s gingen draaien, strooide hij dat haar in het haar van de filmster en de volle bos kwam op slag terug. De fabrikant van het product, zoals het nu op de markt is, was wat commerciëler dan die make-up artiest want hij ging hetzelfde doen, alleen nu met schapenhaar dat hij in alle haarkleuren verfde. Je mag best weten dat dat het product Toppik is en dat ik het in Nederland in de negentiger jaren als eerste in Nederland introduceerde.

Waar verkrijgbaar

Het is nu in Nederland, en zeker op het internet, overal verkrijgbaar. Er zijn ondertussen ook meer producten op de markt die werkzaam zijn bij dun haar. Zo brengen bijna alle fabrikanten van haarverzorging producten speciale producten op de markt voor dun haar.

In 10 seconden naar de informatie die jij zoekt op:
https://www.haarproblemen.nl/haarproblemen-informatie-zoeken-2/


Hans J. Diks

:“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?”(Diksy)

Voor een eerlijk en onafhankelijk privé consult met Hans J. Diks ga je naar: 
https://www.haarproblemen.nl/8513-2/


Deze non-profit website wordt mogelijke gemaakt door onze sponsors

              HAARTRANSPLANTATIE

www.hairplusmc.nl                       www.nationaalhuidcentrum.nl

HAARWERKEN                         LASER THERAPIE (LLLT)

www.hairconsultancy.nl                     www.hairmax.com

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nl 

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.