Even slikken. Video haaruitval bij vrouwen


EVEN SLIKKEN

Voor mijn blogs schuim ik dagelijks het internet af voor wetenswaardigheden over haarproblemen. Dit keer kwam ik iets tegen dat mij erg ontroerde. Ik wil het graag met jullie delen.

Ik eerste instantie dacht ik dat het niets met haarproblemen te maken had maar het stond op een site die ik volg. Na even doorbijten kwam de aap uit de mouw. Wat een prachtige video was dat. Het heeft alles te maken met haaruitval en menselijkheid. Een kapster die de verspreiding van die video verdient en een consument die haar dankbaarheid op een hoogst originele manier tot uitdrukking brengt. Ik heb de video meerdere malen bekeken en steeds kreeg ik een brok in mijn keel.

En nu kijken:https://www.facebook.com/watch/?v=558997734879187.

En doorsturen, ook naar mensen zonder haarproblemen. Dit moet viral gaan. Capice????

Sorry aan mijn sponsors. Maar voor deze keer heb ik jullie er af geknipt.


 “EN VOORTS BEN IK VAN MENING DAT DE MEESTE HAARGROEIMIDDELEN WEGGEGOOID GELD ZIJN, TOCH?” (Hans J. Diks)

   

Webmaster: Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ).  Ervarings expert. Heeft zelf  2 haartransplantaties. (1990 en 1995) gehad.

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?” (Hans J. Diks)


HANDIGE LINKS


Home

Auteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.