Kan de dermaroller het resultaat van minoxidil verbeteren?

min
De “International Journal of Trichology” is een studie gestart om te zien of het gebruik van een dermaroller (een roller met minuscuul kleine naaldjes) bij het aanbrengen van Minoxidil een gunstig effect heeft.

100 proefpersonen

Vier en negentig van de 100 proefpersonen maakten de 12 weken studie af van wie er 50 werden behandeld met Minoxidil 5% en de dermaroller en de overgebleven 44 personen kregen alleen Minoxidil 5%. Zes personen verschenen niet op de follow up afspraken en zijn in deze telling dus niet meegenomen. Het haarverlies in beide groepen was ongeveer hetzelfde.

Minoxidil kopen

In eerste instantie was de aanschaf van Minoxidil receptvrij dus vrij verkrijgbaar. Inmiddels heeft Brussel daar een stokje voor gestoken en is de aanschaf van Minoxidil aan nieuwe regels gebonden. Op het internet is Minoxidil overal verkrijgbaar, maar dan moet je maar afwachten of de samenstelling klopt. In ieder geval kan je wel terecht bij de apotheek. Dan weet je ook zeker dat de inhoud klopt. 

Conclusie HJD

De conclusie is dat het gebruik van een dermaroller bij het aanbrengen van minoxidil inderdaad een gunstig effect heeft. 

DELEN? JA, GRAAG

 “EN BOVENDIEN BEN IK VAN MENING DAT DE MEESTE HAARGROEIMIDDELEN  WEGGEGOOID GELD ZIJN” (Hans J. Diks)

Webmaster: Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ).  Ervaringsexpert met 2 haartransplantaties. (1990 en 1995)

“Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt, toch?” (Hans J. Diks)


Deze non-profit website wordt mogelijke gemaakt door onze sponsors

       Lasertherapie (LLLT)

    www.hairmax.com


MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

www.beautycarenederland.nlAuteur

Deze site is een initiatief van Hans J. Diks, internet journalist (lid NVJ). Hans zit al ruim 40 jaar letterlijk met de handen in het haar. Hans schrijft onder andere voor websites, tijdschriften en vakbladen. In de afgelopen 40 jaar heeft Hans ervaring opgedaan met kapsalons, haarwerken, haartransplantatie en alles wat daar bij hoort.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.